Synlige værdier 
Tænk på, hvad tyven kan se gennem dine vinduer. Sæt de værdifulde ting, så de ikke er synlige udefra.

Lidt uorden får huset til at virke beboet
Uorden hører til dagens orden. Lidt legetøj, en kurvestol m.v. får huset til at virke beboet. Derfor bør du ikke være alt for ivrig efter at rydde op, inden du tager væk.

Boligannoncer frister tyven
Eksklusive møbler og et dyrt tv sælger godt på billederne til boligannoncen og præsentationsvideoen. Desværre er det ikke kun potentielle købere, der surfer på Internettet. Noget tyder på, at indbrudstyve også får inspiration til, hvor de skal aflægge deres næste besøg.

Ifølge Ejendomsmægleren har politiet fundet udskrifter af salgsopstillinger og boligfotos sammen med tyvekoster. Det peger på, at indbrudstyve i flere tilfælde har fået inspiration til at begå indbrud i netop de huse, hvor de vidste, at der var noget at komme efter.

Når man sætter sit hus til salg, er der altså god grund til at være lidt tilbageholdende med at vise alle sine værdier frem.

Set med en tyvs øjne er det jo oplagt at bruge de oplysninger, som en salgsopstilling giver. Den fortæller ikke bare, hvordan man kommer rundt i huset, den fortæller også, hvor de forskellige ting står. Fjern derfor den dyre fladskærm eller designerstolene.

Publiceret/Opdateret