Cookie- og privatlivspolitik 

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
Forsikring & Pension, Phillip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup
Telefon: 41 91 91 91
Email: fp@forsikringogpension.dk 

2. Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere . Vi anvender cookies til at forbedre brugervenligheden. Desuden anvender vi oplysninger, som du har givet os ved log in til at genkende dig.

2.5  Facebook
Forsikring & Pension står bag Forsikringsnørden på Facebook. Forsikringsnørdens vægopslag er indlejret på Forsikring & Pensions hjemmeside. Brug af Forsikringsnørden kræver registrering på Facebook, og accept af Facebooks  brugerbetingelser og privatlivspolitik.

2.6 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 2.7 Browseroptimering
Forsikring & Pensions hjemmesider er optimeret til følgende browsere:
Internet Explorer 7/8/9 eller nyere
Chrome/Safari 
Firefox

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v.
Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Forsikring & Pension, skal du rette henvendelse på: fp@forsikringogpension.dk eller telefon 41 91 91 91. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Deklaration af websitets brug af cookies:

Formål  med brug af cookies på websitet:

Intern /
1. parts cookies 

Ekstern /
3. parts cookies

Teknisk funktionalitet 

 ja

ja

Trafikmåling

  ja 

ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling og lign.)

  nej 

nej

Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering 

 nej

nej


 

Publiceret/Opdateret