Tema
Debat

Privatlivspolitik

Privatlivspolitikken gælder for hjemmesider under Forsikring & Pension. Privatlivspolitikken dækker over en politik for behandling af personoplysninger og en politik for brug af cookies og lignende teknologier, som fx teknologi til indsamling af data om en brugers computer, telefon eller tablet.

 

Forsikring & Pension registrerer oplysninger om dig, når du bruger vores hjemmeside. Vi indsamler også personoplysninger, som fx din IP-adresse, når du besøger hjemmesiden.

 

 

Kontaktoplysninger

Dette website udbydes af:
Forsikring & Pension
CVR-nr.: 11628184
Phillip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup
Telefon: 41 91 91 91

Har du spørgsmål til Forsikring & Pensions privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på ovennævnte adresse eller via e-mail på: databeskyttelse@forsikringogpension.dk

 

 

Persondatapolitik – Sådan behandler vi dine personoplysninger

Når Forsikring & Pension behandler personoplysninger om dig, følger vi gældende databeskyttelsesretlige regler.

 

Forbedring af brugeroplevelsen

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om, hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din omtrentlige netværkslokation samt informationer om din computer, tablet eller telefon. Dette gør vi med henblik på at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden samt lave besøgsstatistik. Indsamlingen sker via cookies, som du giver samtykke til ved dit første besøg på hjemmesiden.

 

Vi deler din IP-adresse med vores samarbejdspartnere, herunder Google Analytics og Siteimprove, som står for statistik over brugen af vores hjemmeside.

 

Retsgrundlaget for behandling af din IP-adresse til statistik er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f om legitime interesser, idet Forsikring & Pension alene bruger din IP-adresse til at analysere trafikken på hjemmesiden for at kunne optimere brugeroplevelsen.

 

 

Dine rettighede

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger. Ønsker du at gøre brug af disse rettigheder, kan du skrive til Forsikring & Pension på databeskyttelse@forsikringogpension.dk

 

Ret til indsigt 

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi behandler om dig, og hvordan vi bruger dem, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 15.

 

Ret til berigtigelse

Hvis du bliver opmærksom på, at de oplysninger vi behandler om dig ikke (længere) er rigtige, har du ret til at få dem rettet jf. databeskyttelsesforordningens artikel 16.

 

Ret til sletning

Hvis du ønsker dine oplysninger slettet inden vores fastlagte slettefrist, der fremgår under vores behandlinger, har du ret til at anmode herom, jf. artikel 17 i databeskyttelsesforordningen. Der kan være situationer, hvor vi ikke vil kunne slette dine oplysninger før, fordi de enten fortsat er nødvendige (fx i forbindelse med rekruttering), eller fordi der er lovkrav, der pålægger os at gemme dem (fx i forhold til bogføring eller dokumentation).

 

Ret til begrænsning 

Du har ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset jf. artikel 18 i databeskyttelsesforordningen, fx hvis der er tvivl om rigtigheden af oplysningerne, eller du er uenig i, om vi må behandle dine personoplysninger.

 

Ret til indsigelse 

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores lovlige behandling af dine personoplysninger, hvis du fx vurderer, at vores legitime interesse, som angivet ovenfor, ikke er af sådan karakter, så den bør gå forud for beskyttelsen af dine oplysninger jf. databeskyttelsesforordningens artikel 21.

 

Du har ret til at klage 

Du kan til enhver tid kontakte Forsikring & Pension, hvis du vil klage over, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Du kan også klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Læs mere på Datatilsynets hjemmeside, www.datatilsynet.dk

 

Sådan klager du til Datatilsynet

 

 

Cookiepolitik 

Med denne politik ønsker vi at skabe åbenhed og give dig et overblik over vores brug af cookies, hvad du skal være opmærksom på, samt hvilke muligheder du har for at modsætte dig behandlingen.

 

Hvad er cookies? 

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, mobil eller tablet ved tilbagevendende besøg. Det er passive filer, der kan lagres eller tilgås i din enhed. Cookies interagerer eller manipulerer ikke med dit udstyr eller dine oplysninger.

 

Samtykke

Brug af cookies kræver som hovedregel samtykke fra dig. ”Tekniske cookies”, der styrer funktionerne på en hjemmeside, eller som er nødvendige for funktionen af en tjeneste, som du aktivt har valgt at bruge, er undtaget fra samtykkekravet.

 

Samtykke til vores brug af cookies indhentes, første gang du besøger vores hjemmeside. Det varierer, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Cookies sletter sig selv efter maksimalt 24 måneder, men de fornyes hver gang du besøger hjemmesiden.

 

Formål med brug af cookies

Vi anvender cookies til besøgsstatistik og til at analysere brugen af hjemmesiden for at forbedre brugeroplevelsen. Vi registrerer ikke brugeradfærd uden for vores egne hjemmesider.

 

Brug af 3. parts cookies 

Til brug for statistik på hjemmesiden gør vi brug af cookies fra bl.a. følgende 3. parter

• Google Analytics (statistik)
• Siteimprove (statistik og kvalitetssikring)


Deklaration af websitets brug af cookies:

 

Formål med brug af cookies på websitet:  Intern / 1. parts cookies  Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet:  Ja  Ja 
Trafikmåling:  Ja Ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling og lign.): Nej    Nej 
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering: Nej  Nej 


Sådan undgår eller sletter du cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Her kan du nemlig vælge, hvilke cookies der skal være tilladt, blokeres eller slettes. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du begrænser brugen af cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.


Slet cookies på Microsoft Internet Explorer
Slet cookies på Mozilla Firefox browser
Slet cookies på Google Chrome browser
Slet cookies på Safari browser
Slet cookies på Opera browser
Slet flash cookies (gælder alle browsere)
Slet cookies på iPad, iPhone, iPod touch
Slet cookies på Android telefoner


Sådan undgår du cookies fra Google Analytics

Hvis du ikke ønsker, at Google Analytics sætter cookies, kan du fravælge det.

Undgå cookies fra Google Analytics